Start
Pärmar

Pärmar som syns 

Vi är en av Europas största tillverkare av profilerade pärmar och inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Hos oss står kundernas önskemål och idéer i centrum, vilket har resulterat i en stor och nöjd kundkrets. Välj bland tryckta laminerade pärmar, klädda pärmar och plastpärmar eller varför inte satsa på en av våra specialpärmar?

Förstärk företagets varumärke
Pärmar från Best Binder Sweden AB ger ditt företag en starkare profil och förstärker dess varumärke. Pärmarna finns i ett oändligt antal kombinationer och de beställs och levereras i både stora och små serier. Laminerade tryckta pärmar är populära och finns både med blankt och matt laminat. Laminat skyddar omslaget och ger en perfekt återgivning av bilder och logotyper. Vävpärmar är eleganta och slittåliga pärmar. Dessa pärmar kan präglas eller screentryckas i en eller fler färger.

Klädda pärmar eller specialpärmar kan varieras helt efter dina behov och önskemål, olika överdrag förmedlar olika känslor. Kontakta oss gärna för mer information. Om du ställer höga krav på tålighet kan vi tipsa om våra pärmar med formsprutad plastrygg. Här får du en perfekt återgivning av bilder och logotyper i kombination med en mycket tålig plastrygg. Plastpärmar kan tillverkas i frostad eller glasklar Pri-plak med tryck. Pärmar som står utöver det vanliga är pärmar med rundbigad eller konkav rygg, pärmen får garanterat ett helt annorlunda och unikt utseende. Gaffelpärmar med gaffelmekanism gör det enkelt att sätta in nya papper samt att den rymmer en stor inlaga. En sak är säkert, vi har ett stort urval av snygga pärmar att välja bland.

Kontakta oss
Gör en
offertförfrågan online eller kontakta oss om du vill ha mer information kring våra pärmar. Vår mailadress är info@bestbinder.com och du hittar telefonnummer till våra säljare här.

 

Blankt laminat

 

Offsettryckt omslag med blankt, matt eller strukturerat laminat ger produkten ett tåligt utförande med perfekt återgivning av bilder och logotyper.
Fodra pärmarna med matchande insidor (speglar) i heltäckande färgat papper, väv eller strukturpapper.

Blankt seglaminat skyddar trycket och gör att pärmen får lång hållbarhet samt ger den en snygg yta.
Laminatet har egenskaper som inte är skadliga för naturen. Vid förbränning bildas koldioxid och vatten.

 

 

Matt laminat

I kontrast till blankt laminat ger den här pärmen ett annorlunda och ej glansigt intryck.

Används ofta i design- och inredningssammanhang. Kan gärna användas i kombination med partiell UV- lack för att framhäva en del av bilden.

 

Vävpärmar

 

Ett vävöverdrag ger pärmen en skön känsla och elegans. Pärmen blir även mycket slittålig. Vävpärmen kan foliepräglas eller screentryckas i en eller flera färger. 

 

Special överdrag

 

Det finns en stor variation av överdrag som ger olika intryck och förmedlar olika känslor.
Vill du ha en pärm som ser sval och lockande ut kan du välja ett överdrag som ger association till metall, eller om du vill få pärmen varm och mjuk så kan du välja ett överdrag i blommigt tyg.

En fräsh pärm med enfärgstryck i pastell på strukturerat papper ger också ett eget intryck.

 

Miljövänlig pärm

 

För dig som är ute efter en miljövänlig pärm har vi material kvistpapper och cykluspapper att erbjuda.

Miljövänligt behöver varken vara tråkigt eller dyrt.

 

 

Formsprutad plastrygg

Formsprutad plastrygg med pärmsidor i 4-färgs tryck, när höga krav ställs på återgivning av bilder och logotyper kombinerat med plastryggens tålighet.
Kan fås med partiell uv lack i blankt, matt eller relief utförande.

 

Plastpärmar

Pärmar gjorda i frostad eller glasklar Priplak med screentryck. Tjockleken på Priplak bestämmer hur styv pärmsidan blir.
Traditionella plastpärmar med screentryck. Plastöverdraget går att få i olika färger.

 

Rundbigad/konkav rygg

 

Vill du ha en pärm som står ut över det vanliga?

 

En rundbigad rygg ger ett mjukt och stilrent utseende på pärmen som gör att den syns extra i bokhyllan.

Konkav rygg ger din pärm ett helt annorlunda och unikt utseende.

 

  

Gaffelpärm

I pärmvärlden är det nästan bara vi svenskar som använder gaffelmekanism.
Gaffelmekanismen ger pärmen en enkel och bra funktion vid pappersinsättning, och den rymmer en stor mängd papper.